Categorieën
Nederlands

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt het?

Zodra je je hebt ingeschreven gaan we voor je op zoek. Het kan enkele weken tot meerdere maanden duren voordat we een geschikte partner voor je vinden. Hoe meer vrijgezellen zich inschrijven, hoe groter de kans is dat we een match voor je vinden. Dus vertel iedereen over Dating Selection, zo wordt de kans groter dat we via via al snel een partner voor je vinden.

Wat maakt Dating Selection uniek?

Wij zijn de enige die Bazi gebruiken om een partner te vinden die qua karakter bij je past. Andere datingsites maken gebruik van een algoritme dat op basis van de door jou ingevulde voorkeuren en vragenlijsten bepaalt wie er met je matcht. Bovendien is bij ons lidmaatschap onnodig, ontbreken doorlopende abonnementskosten en bieden we persoonlijke begeleiding.

Veelgestelde vragen

Wat is Bazi?

Bazi is eeuwenoude Oosterse wijsheid uit China en gebaseerd op Qi (levensenergie), yin & yang en de vijf elementen. Het staat bekend als de vier pilaren methode omdat je geboortejaar, -maand, -dag en -uur elk een pilaar vertegenwoordigen, vier in totaal. Het zijn pilaren omdat ze uit twee Chinese tekens bestaan, met het ene boven en het andere eronder, acht in totaal. De Bazi karakterkaart vertelt wie jij bent en wie er bij je past.

Wat als ik niet in Bazi geloof?

Dat is prima en het is geen vereiste. Maakt het werkelijk uit hoe een match tot stand komt (via een algoritme of Bazi), zolang er maar een passende partner gevonden wordt? Bij Dating Selection gaat het om het resultaat.

Wat zijn de kosten?

Inschrijven is gratis en vrijblijvend. Wij leveren een dienst zonder lidmaatschap en abonnementskosten, en met persoonlijke begeleiding. Onze aanbiedingen en standaardtarieven vind je hier. Daarnaast biedt Dating Selection ook andere diensten aan, zoals een persoonlijke Bazi karakterkaartanalyse en Feng Shui advies. Zie verder hieronder.

Veelgestelde vragen

Wanneer moet ik betalen?

Als jullie beiden akkoord zijn dat je de ander wilt ontmoeten mag je betalen. Na betaling ontvang je elkaars contactgegevens. Vervolgens kun je eindelijk met elkaar afspreken.

Wat als de ander niet betaalt?

Mocht een van beiden betaling verzuimen, dan informeren we de ander en storten het reeds betaalde bedrag terug. Dan gaan we op zoek naar een volgende geschikte partner. Wanneer de ander toch betaalt nemen we alsnog contact op.

Overige diensten

Bazi karakterkaart & levensloop

Je geeft je geboortedatum inclusief geboortetijd en je geslacht door. Je ontvangt via email voor het instaptarief van € 45,00 jouw Bazi karakterkaart met een beknopte toelichting.

Persoonlijk vervolggesprek op locatie, via Skype/Facetime/Zoom of telefoon, per uur € 90,00. Mocht het gesprek langer duren, dan geldt een tarief van € 18,00 per kwartier.

Datumselectie

Prik de juiste datum voor een speciale gebeurtenis zoals trouwen of partnerschap, verhuizen, of boekpresentatie. In aanvulling op de Bazi karakterkaart & levensloop, € 35,00.

Feng Shui

Feng Shui advies op maat. Vanaf € 150,00. Iedereen is uniek en ieders behoefte verschilt. Er wordt maatwerk geleverd. De tarieven lopen daarom uiteen. Als je een prijsopgaaf wilt, graag contact opnemen.

Bedrijfsadvies

De juiste collega aannemen door preselectie van kandidaten bij sollicitatie of een functionerend team samenstellen. Tarief in overleg.

Hoe persoonlijk is de begeleiding?

Zodra er een partner is gevonden bellen we om je te vragen of je nog vrijgezel en geïnteresseerd bent. Vervolgens achterhalen we via ons leefstijlonderzoek of de gevonden klik inderdaad kans van slagen heeft. Pas als jullie beiden er een goed gevoel bij hebben komt het contact tot stand.

Waar staan de ervaringen van anderen?

Omdat we nieuw zijn duurt het nog even voordat we succesverhalen kunnen publiceren, want een relatie opbouwen heeft tijd nodig. Soms duurt het wat langer voordat de liefde opbloeit. We vermelden de ervaringen zo snel mogelijk op de site.