Over ons

Dating Selection is een samenwerkingsverband. Het maakt onderdeel uit van Philamonk. Miranda van Gaalen en Jeannette Wouters zijn verantwoordelijk voor de Nederlandstalige markt. Miranda analyseert en interpreteert in samenwerking met internationale Bazi Experts de karakterkaarten om vrijgezellen die zich hebben ingeschreven aan een passende partner te koppelen.

Jeannette is degene die zodra er een match is gevonden contact opneemt voor een persoonlijke kennismaking, jouw wensen bespreekt en je met advies bijstaat. Dit noemen we het leefstijlonderzoek. Ook voor vragen en terugkoppeling kun je voor en na de eerste afspraakjes bij haar terecht.

Over ons

Miranda

Miranda adviseert ook bedrijven bij het selectieproces, door het vinden van de meest geschikte kandidaat voor de functie, en het vinden van een passende zakenpartner voor (startende) ondernemers. Daarnaast biedt ze ondersteuning, in geval van reorganisatie, bij het samenstellen van functionerende teams. Particulieren kunnen bij haar terecht voor een karakterkaart en levensloop analyse, waar beroepskeuze onderdeel van kan zijn.

Ze is afgestudeerd bedrijfseconoom (B.ec.) en heeft internationale werkervaring. In 2009 is Miranda als zelfstandig ondernemer gestart met Philamonk voor het geven van Feng Shui advies. Er is gekozen voor de naam Philamonk, want deze bevat alle kwaliteiten van de getallen uit het magische vierkant. Omdat ze geïnteresseerd is in metafysica heeft ze haar kennis over Feng Shui, Bazi, datumselectie en fysionomie door studie verrijkt. Ze ging in de leer bij Grootmeester Yap Cheng Hai, Meester Theresia Stillhart, Yin Yang Feng Shui Meester Mimi Moorhouse, Howard Choy, Olga Garcia en Dr. Jin Peh.

Jeannette

Jeannette heeft de vooropleiding dans aan de dansacademie gedaan, bracht vervolgens een jaar in Amerika door en begon toen haar studie aan de kunstacademie. Ze heeft haar Eerstegraads lerarenopleiding tekenen en schilderen behaald. Jeannettes passie voor dans en haar vele reizen inspireerden haar om vanuit haar ziel te gaan schilderen. Eén van haar andere talenten is om intuïtief aan te voelen wat mensen nodig hebben en ze heeft al verschillende liefdes- en zakelijke relaties op het juiste pad gebracht. Om deze gave in te kunnen zetten en verder te ontwikkelen is ze de samenwerking met Miranda aangegaan.

Over ons

Bazi

Met Bazi krijg je inzicht in het karakter waarmee je geboren bent en je levensloop. Dit kader waarbinnen je persoonlijkheid zich zal ontwikkelen is de grondslag voor je persoonlijke ontwikkeling. Wat zijn je karaktereigenschappen? Waarom zit het tegen, wanneer zijn de vooruitzichten goed en met wie kun je het beste samenleven of samenwerken? Vervolgens bepaal jij door jouw inspanning de mate van je succes.

Persoonlijkheden

Uit Miranda’s Bazi karakterkaart blijkt haar rechtvaardigheid- en verantwoordelijkheidsgevoel. Ze heeft sympathie voor anderen en is onbaatzuchtig. Miranda is gedisciplineerd, deskundig en bezit het vermogen om goed te plannen. Ze luistert naar en respecteert de autoriteiten en pakt haar werk zorgvuldig aan. Bovendien is ze betrouwbaar, respectvol en een teamspeler. Als zodanig heeft zij zich ontwikkeld tot een allrounder met organisatietalent die projecten van begin tot eind op de rit weet te zetten.

Jeannette’s Bazi karakterkaart geeft haar gevoel voor rechtvaardigheid en voor wat goed en kwaad is weer. Ze gedraagt zich zoals het hoort en respecteert de autoriteiten. Daarnaast is ze hartelijk, oprecht, scherpzinnig en intuïtief. Jeannette is overtuigend, kan met iedereen overweg en drukt zich in gesprekken helder en duidelijk uit. Hierdoor is ze de aangewezen persoon bij wie je met vragen terecht kunt.

Mensvisie | Contact | Inschrijven