Liefde die bij je past

Selecteren op karakter

Je wilt een partner vinden, maar wie past bij je? Als een partner echt bij je past zijn jullie karakters op elkaar afgestemd. Gun jezelf als vrijgezel het geluk. Dating Selection neemt je die zoektocht naar liefde uit handen en selecteert op karakter. Anoniem en zonder foto’s. Wij vinden de partner die bij je past en brengen de liefde bij je thuis.

Zoeken en vinden

Met bijna 8 miljard mensen op aarde, waarvan ongeveer de helft vrouw of man is, lopen er potentiële liefdes in overvloed rond. Zelfs wanneer je rekening houdt met je leeftijd, vallen er wereldwijd nog minstens 400 miljoen personen in jouw leeftijdscategorie. In Nederland met haar ruim 17 miljoen inwoners, zijn dat er minimaal 850.000. Een daarvan is je geliefde. De liefde die bij je past. Hoe vind je die ene speciale persoon?

Diegene vinden lijkt onmogelijk. De kans dat jij jouw liefde tegen het lijf loopt is statisch gezien klein en toch gebeurt het, omdat dat de magie van liefde is. Maar wat als het voor jou lastiger blijkt dan je had gehoopt? Schrijf je in en vind je geliefde, want Dating Selection helpt het lot een handje met Bazi en brengt je in contact met een passende partner met wie het klikt.

Online daten | Jouw geboortedatum | Inschrijven

Die partner past bij je!

Wie er bij je past vinden we voor je uit. Zodra we jouw karakter in kaart hebben gebracht, weten we wat je nodig hebt en zoeken vervolgens in ons bestand naar een partner die daaraan voldoet. Als er een partner gevonden is volgt ons leefstijlonderzoek om vast te stellen of er iets is dat een eerste afspraakje in de weg zou staan. Zijn jullie beiden tevreden, dan stellen we jullie aan elkaar voor.

Dating Selection is voor iedereen vanaf 18 jaar die in Nederland woont. Dus ook voor studenten, 30, 40 en 50 plus en hoog en lager opgeleiden. Of je nu hetero, lesbienne, homo, biseksueel of transgender bent, als het op karakter aankomt zit je bij ons goed. Wij vinden de klik met een partner die bij je past.