Online daten

Alleen online of echt daten?

Online daten is een manier om de liefde te vinden. Dat dit ook zonder vleeskeuring kan bewijst Dating Selection. Zonder foto en profiel, dus anoniem, koppelen we partners op karakter. Wij doen het werk en wanneer er een partner is gevonden ontvang je bericht. Zo hou jij tijd over voor online surfen en ga je pas daten als de klik er is met een partner die bij je past.  

Kennis uit de bron

Dating Selection selecteert op karakter en maakt gebruik van Bazi karakterkaarten. Wij halen kennis uit de bron, en dat ben jij. Zodra we jouw karakter in kaart hebben gebracht, weten we wat je nodig hebt en zoeken vervolgens in ons bestand naar een partner die daaraan voldoet.Bij andere online dating sites werken ze met wiskundige algoritmes om te bepalen wie met jou matcht, gebaseerd op je demografische gegevens en opgegeven interesses.

Maar klopt het dat iemand die jouw grootste hobby, sport of muzieksmaak deelt, of eenzelfde soort opleiding heeft gevolgd, ook daadwerkelijk bij je past? Maakt het werkelijk uit wat voor werk je doet? In hoeverre is een dergelijke match het resultaat van toeval? Pas als je uitgewerkt bent spreek je af en heb je oog voor mekaar, dan ben je samen thuis of gaat samen uit. Wij sluiten doelbewust het toeval uit en baseren ons op de informatie zoals die blijkt uit de karakterkaarten, geboortedata dus.

Daten met een partner die bij je past!

Het belangrijkste is de klik die je als stel voelt. Die klik blijkt al uit jullie bijpassende karakterkaarten en dat is kennis uit de bron. De meest pure vorm, voordat opvoeding en cultuur een rol gaan spelen, om te achterhalen wat jij nodig hebt en kunt gebruiken. In plaats van online afspreken, gaat het erom dat je in je vrije tijd goed met elkaar overweg kunt en plezier beleeft, daar draait het om. Dating Selection weet wanneer de klik er is en dan brengen wij jullie samen. Vervolgens gaan jullie daten en een relatie opbouwen.

Jouw geboortedatum | De Bazi methode | Inschrijven