Locatie locatie locatie

Het is mooi als je passende partner in jouw regio blijkt te wonen. Echt geweldig wanneer je geliefde nog dichter in de buurt woont. Locatie locatie locatie. Gelukkig is elke uithoek in dit landje, van Eemshaven tot Cadzand en van Den Helder tot Maastricht in 4 uur met auto of trein bereisbaar. Afstand is betrekkelijk. Durf jij de reis aan als die jou liefde en geluk oplevert?

Dating Selection hanteert een indeling op basis van woonplaats in negen regio’s: Noord, NoordOost, Oost, ZuidOost, Zuid, ZuidWest, West, NoordWest en Midden Nederland. Mochten er meerdere geschikte partners zijn, dan nemen we contact op. Vervolgens geef je door of je liever afspreekt met de liefdespartner uit dezelfde landstreek of dat je voorkeur uitgaat naar de beste match.

Steun de liefde

Steun de liefde. Iedere dag schrijven vrijgezellen zich in en hoe meer er zich inschrijven, hoe sneller je jouw partner vindt. Hoe groter het aantal inschrijvingen, hoe groter de kans dat je een liefdespartner treft bij jou in de buurt.

Ken jij andere vrijgezellen of singles? Zijn ze ongehuwd, gescheiden of verweduwd? Gun je hun de liefde? Stuur de link naar Dating Selection door en moedig hen tot inschrijving aan, want zo steun jij de liefde! Wanneer zij op het inschrijfformulier jouw naam noemen, wordt jouw financiële investering gehalveerd. Als tegenprestatie vragen we wel dat jij jouw inzet verdubbeld. 😉

locatie locatie locatie

Aanbieding

Als je je nu inschrijft, geldt een investering van slechts € 75,00 op het moment dat wij een geschikte partner voor je hebben gevonden.

Diensten & prijzen | Over ons | Inschrijven