Jouw inzet

Dit is het begin. Nu je weet dat een passende partner gevonden is, vergt het een inspanning van jou om daadwerkelijk een eerste afspraakje te maken. Je bent benieuwd, sceptisch of twijfelt. Nu ben jij aan zet met jouw inzet.

Durf je het aan om op een blind date te gaan, of kijk je liever vooraf naar het uiterlijk? Jij bepaalt. Overleg je meteen en wissel je samen informatie uit of typ je, nieuwsgierig geworden, de naam van je geliefde in en bekijk je de online zoekresultaten? Misschien ontbreken deze of vind je juist wat je zoekt op de sociale media. Een foto is meestal snel gevonden.

Het vraagt om lef om jouw vooroordelen aan de kant te zetten wanneer je ontdekt hoe de ander eruitziet, hoe je de informatie die je online vindt afzet tegen je voorkeurenlijstje dat je nog steeds hebt, en hoe jij reageert op andermans mening. Onthoud dat jullie gekoppeld zijn met een reden, want de klik bestaat, je past bij elkaar, dat is gebleken uit jullie karakterkaarten!

Als je werkelijk klaar bent voor een nieuwe relatie en ervoor openstaat, dan spreek je af en ontmoet mekaar in levende lijve. Interesse tonen en respect hebben voor elkaars mening is de enige manier om elkaar beter te leren kennen. Zo ontdek je ook waar ‘m de klik in zit. Gun jezelf die kans. Dat is jouw inzet.

Garanties | Locatie locatie locatie | Inschrijven