Garanties

Welke garanties? Biedt het leven garanties? Het zou mooi zijn wanneer we konden garanderen dat jouw leven een en al rozengeur en maneschijn zal zijn, maar jouw leven is uniek, net als het leven zelf. Het kent pieken en dalen en blijft onvoorspelbaar. Gelukkig kun je er wel sturing aan geven. Hoe je dat doet is aan jou. We zijn blij een bijdrage te mogen leveren, maar jij bent verantwoordelijk voor jouw leven, het pad dat je bewandelt en je handelswijze.

Wat wij bieden is een steuntje in de rug, want wij brengen je in contact met iemand die bij jou past. Dat is onze missie. Op dat moment hebben wij ons werk gedaan. Daarom vragen wij om jouw financiële investering voordat we contactgegevens uitwisselen.

Op dat moment hebben wij ons werk gedaan. Er zijn altijd redenen aan te voeren waarom je niet wilt afspreken met de persoon die wij voor je gevonden hebben of waarom het bij een eerste afspraakje blijft. Dat is het Mens aspect, dat volledige buiten onze invloedsfeer valt, want we zijn tenslotte geen waarzeggers. Lees hieronder de ervaringen van anderen met onze service.

Locatie locatie locatie | Diensten & tarieven | Inschrijven