Financiële investering

Jouw financiële investering is de bijdrage die je betaalt voor ons werk voor jou. Gegevensinvoer kan weliswaar deels geautomatiseerd worden, maar de analyse en beoordeling van karakterkaarten en in hoeverre ze bij elkaar passen vereist expertise. Het is specialistisch mensenwerk en wij hebben er oog voor. Door onze zorgvuldige werkwijze brengt Dating Selection je in contact met iemand die bij je past.

Wanneer dit deel van de investering is geregeld krijgen jullie elkaars contactgegevens. Mocht een van beiden betaling verzuimen, dan informeren we de ander en storten het reeds betaalde bedrag terug. Dan gaan we op zoek naar een andere geschikte partner. Op het moment dat de match tot stand is gekomen ligt het geluk in jouw handen. Jij bent aan zet.

Je hebt je bij Dating Selection ingeschreven, juist om te voorkomen dat jij tijd verspilt. Niets is meer frustrerend dan op het eerste oog met leuke dates afspreken en er vervolgens achterkomen dat jullie nogal gebrekkig bij elkaar passen. Het kost gemiddeld 150 uur om een vaste relatie via online dating te vinden. Reken maar uit, afhankelijk van welk uurtarief je hanteert, wat dat jou kost en dat is exclusief lidmaatschapskosten. Nadeel is ook dat iedereen kan zien dat je (weer) beschikbaar bent, of met de gedachte speelt om nieuwe mensen te ontmoeten. Daarnaast is Dating Selection heerlijk anoniem.

Tarieven

We houden de tarieven zo schappelijk mogelijk, maar wees eens eerlijk, wat is de liefde je waard? Jouw financiële investering zal lager zijn dan de gemiddelde kosten van een jaarabonnement op een datingsite en het bespaart je kostbare tijd. Je betaalt voor de klik, dus per contact.

Als je je nu inschrijft, geldt een investering van slechts € 90,00 op het moment dat wij een geschikte partner voor je hebben gevonden. Dit bedrag is inclusief BTW. Wij streven ernaar dat je liefst al na het eerste contact, en hoogstens na het tweede of derde, de liefde zult hebben gevonden.

Ter vergelijking

Als je deze kosten vergelijkt met die van onlinedatingsites bespaar je minimaal € 1.500 aan eigen tijd en nog eens gemiddeld € 400 op doorlopende abonnementskosten of € 1.000 in geval van relatiebemiddelingsbureaus. Kies daarom voor Dating Selection. Vind de klik met een partner die bij je past!

Jouw inzet | Garanties | Inschrijven