Diensten & tarieven

Vind de klik met een partner die bij je past!

Als je je nu inschrijft, geldt een investering van slechts € 90,00 op het moment dat wij een geschikte partner voor je hebben gevonden. Dit bedrag is inclusief BTW. Wij streven ernaar dat je liefst al na het eerste contact, en hoogstens na het tweede of derde, de liefde zult hebben gevonden.

Bazi karakterkaart & levensloop

Je geeft je geboortedatum inclusief geboortetijd en je geslacht door. Je ontvangt via email voor het instaptarief van € 90,00 jouw Bazi karakterkaart met een beknopte toelichting.

Persoonlijk vervolggesprek op locatie, via Skype/Facetime/Zoom of telefoon, per uur € 90,00. Mocht het gesprek langer duren, dan geldt een tarief van € 18,00 per kwartier.

Datumselectie

Prik de juiste datum voor een speciale gebeurtenis zoals trouwen of partnerschap, verhuizen, of boekpresentatie. In aanvulling op de Bazi karakterkaart & levensloop, € 35,00.

Feng Shui

Feng Shui advies op maat. Vanaf € 170,00. Iedereen is uniek en ieders behoefte verschilt. Er wordt maatwerk geleverd. De tarieven lopen daarom uiteen. Als je een prijsopgaaf wilt, graag contact opnemen.

Bedrijfsadvies

De juiste collega aannemen door preselectie van kandidaten bij sollicitatie of een functionerend team samenstellen. Tarief in overleg.

Overige diensten

Voor overige diensten zoals beroepskeuze, relatie-inzicht, zwanger worden en kinderkarakterkaart zijn de tarieven op aanvraag.

Over ons | Mensvisie | Contact